Nastavitve piškotkov


Minimalno količino informacij (piškotki) je potrebno shraniti na vaš računalnik, da bi spletna stran pravilno delovala in da bi se lahko nadgrajevala in izboljšala vaše izkušnje pregledovanja. Več kot 90% spletnih strani uporablja prakso piškotkov, vendar so po pravilih Evropske unije obvezne zaprositi privolitev uporabnika. Z uporabo te spletne strani soglašate z uporabo piškotkov, v kolikor pa piškotkov ne sprejmete, lahko sicer še naprej pregledujete stran, vendar se določene funkcije na tej spletni strani eventualno ne morejo pravilno prikazati ali izvesti.Kaj je piškotek?


Piškotek je informacija, ki jo na vaš računalnik shrani spletna stran, ki ste jo obiskali. Piškotki običajno shranjujejo vaše nastavitve za spletno stran, kot so na primer želeni jezik ali naslov. Kasneje, ko ponovno odprete isto spletno stran, brskalnik pošlje nazaj piškotke, ki pripadajo tej strani. To tej strani omogoča, da prikaže informacije prilagojene vašim potrebam.

Lastni piškotki
- dsk; piškotki namenjeni nastavitvanm piškotkov

Piškotki tujih spletnih mest
- ga*; piškotki namenjeni delovanju google analytics

Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.